RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Program RSIK Camp uge 32 2015

CampsPosted by Heidi Sauer 04 Jun, 2015 14:17

Kære alle deltagere

Så er programmet til RSIK Camp i uge 32 klart

Generel info

Klubrummet bliver løbernes relax-rum mellem træningerne, så medbring gerne spil, dvdfilm etc. Deltagerne er ikke "under opsyn" hele tiden, der vil være voksne ind i mellem og trænerne har KUN ansvar for deltagerne under træningen, hvis dit barn ikke kan "klare sig selv/tage vare på sig selv", så er det påkrævet, at du som forælder er til stede. Der vil være isvand, saft, kiks til de små pauser i løbet af dagen - læs om frokost længere nede i mailen. VIGTIGT - HUSK alle løbere, din mor er der ikke så alle rydder op efter sig selv om det er mad, spil etc.

Frokost

Vi har besluttet at IKKE servere mad denne gang, vi synes simpelthen maden er for skidt til de priser, vi skal holde det nede på. SÅ alle løbere skal have madpakke, frugt evt snack med til hele dagen. Der vil være kiks, knækbrød og saft/vand i løbet af dagen. Vi har køleskab i vores køkken på 1. sal.

Office foregår i Rødovre Hallen(der er gennemgang fra Skøjtehallens foyer

Vedhæftet er selve træningsplanen og holdinddeling samt officetider, trænerpåsætning og frokosttider for de enkelte hold.

Deltagerne kommer fra RSIK, TSK, GSF.

Betaling: Indbetal venligst campfee 1.000 for hold 1-3 samt isdans, 750 for funskate/free kr. til denne konto : reg. 5329 konto. 0302340. SENEST d. 1. juli, hvis beløbet ikke er betalt til denne dato, mister man sin plads. Vi har løbere på venteliste. Angiv "NAVN" og derefter "CAMP" - når I indbetaler.

De af jer der ikke deltager alle dage bedes indbetale: 200 kr.(hold 1-3) og 150 kr (fs/free) pr. dag I deltager!

Tilskud fra forældreforeningen

Forældreforeningen har besluttet at give et tilskud til alle deltagere fra RSIK på campen, normalprisen er 1.500 kr for hold 1-3, isdans og 1.000 kr for fs/free og den pris deltagere fra andre klubber betaler.

Isdans/solo

Lucie har meddelt, at der ikke både skal danses isdans og løbes solo på campen, 3 pas + office er rigeligt, så går ud fra Rafael/Adelia vælger at tage alle pas på isdans. Det samme gælder Linus alt efter hvordan situationen ser ud til aug.

GOD SOMMER TIL ALLE  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post85