RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Sommernyt fra Bestyrelsen

BestyrelsenPosted by Heidi Sauer 27 May, 2014 10:27
Info til Konkurrenceholdet
Kære alle

Trænerteam

Anna har besluttet sig for at hellige sig sin butik og skal muligvis ud at rejse, så hun vil ikke længere være en del af trænerteamet i RSIK. Vi siger TAK til Anna for de år hun har været hos os med hendes engagement og store løft til alle vores hold. HELD OG LYKKE på din videre færd (og du er altid velkommen tilbage).

Sanni Topholm bliver ny træner, der indgår i teamet sammen med

Brad, Sara, David, Fie og Bue.

Træningsplan

Trænere og bestyrelse er i fuld gang med træningsplanen og vi håber den kommer ud til jer omkring 1. juli.

Sommeroffice

er i fuld gang - HUSK at møde op...og husk at få betalt i henhold til tidligere udsendt mail!

Opstart

Vi starter træning (på is) i uge 31 (1. aug). Vi ved endnu ikke om vi har to haller fra uge 31 eller først fra 1. sep. Derfor kan vi først lave træningsplan helt klar, når vi ved det med sikkerhed. Der vil være programtræning for de der skal have lavet program i weekenden i uge 32. (plan følger).

Kontingent

Grundet er positiv økonomi har bestyrelsen besluttet at holde os til vores grundtakster også for ny sæson. Dvs 1. pas vil koste 320 kr og efterfølgende pas vil koste 115 kr.

Træner/bestyrelsesseminar

d. 21. juni mødes vi og der vil der blive talt struktur, holdinddeling, målsætninger, visioner etc og der vil I få spændende nyt og referat efterfølgende.

Træner/løber samtaler

Bliver i uge 24 og 25 - der udsendes plan fra trænerne - samtalerne vil i videst muligt omfang ligge i forbindelse med sommeroffice.

GOD sommer!  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post71