RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Nyt fra bestyrelsen dec 2013

BestyrelsenPosted by Heidi Sauer 18 Dec, 2013 10:47

Kære Alle

(Kære Andrew - lægger du den reviderede "træningsplan" og "træning fordelt på de enkelte hold" på hjemmesiden (til d. 6.1) - tak :-)...)

Holdnavne ændres
Hold 4a ændrer navn til Funskate Free

og hold 4b bliver til hold 4

Små optimerende ændringer i træningsplanen

Hold 3 er flyttet til tidligt torsdag

Brad er sat på planen onsdag

Se ny plan

Træning fordelt på de enkelte hold inkl. kontingentsatser

Opdateret og vedhæftet

Omrokeringer på holdene

Som tidligere nævnt så er bestået mærke ikke ensbetydende med holdskift. Det er altid en trænerbeslutning og der vil altid blive kigget på, hvor løberen vil få de bedste træningsvilkår og de bedste muligheder for videre udvikling.

Victoria flytter til hold 2 (kontingent stiger med 115 kr om måneden pr. januar)

Caroline R og Emma flytter til hold 3 (samme kontingentpris)

Holdinddelingen kan se nederst på træningsplanen.

Nye Funskate free hold- Forsøgsordning jan-marts

Vi har delt 4a/funskate free op i 3 hold. a,b og c.

Alma og Nicole er på funskate free a

Babette, Manon, Sofie og Amalie er på funskate free b

Regitze og Kerin er på funskate free c

I kan se på træningsplanen, hvornår holdene træner

(uændret for tidligere 4a/funskate free a og funskate free c)

Funskate free b får tilbudt 2 ekstra pas om fredagen. Onsdagstræning flyttes til lørdag (se plan). Månedlig kontingent stiger med 230 kr. Hvis I har indbetalt for resten af sæsonen, bedes I indbetale de 230 kr x 3 oveni. Hvis I har valgt at indbetale 1 gang om måneden, så stiger kontingent fra de udmeldte 550 kr pr. måned til 780 kr.

Gælder fra
Ny træningsplan og ny holdinddeling gælder fra MANDAG D. 6. JANUAR 2014

NYT tiltag
Alle de, der deltager til Dan Cup vil efterfølgende konkurrencen blive indkaldt til en evaluering af konkurrence og protokol sammen med træner. Samtalen vil foregår i forbindelse med en træning.

Ballet
Vi fortsætter med ballet, der er små tidsændringer - se på træningsplanen. Mira har heldigvis sagt ja til at fortsætte i hvert fald sæsonen ud. Bestyrelsen har fundet lidt penge :-) - så det bliver UDEN beregning for resten af sæsonen (t.o.m marts).

Isdans
Jasmin og Romeo starter med at træne isdans sammen, i første omgang 1 gang om ugen efter aftale med David. Prisen for 1 t om ugen er grundprisen for 1. time - 320 kr pr. måned pr. person. Husk ved betaling at angive navn, isd, "måned".

Komme for sent
Vi har sagt det før og vi siger det igen.....Det kan ske for alle, at de er presset på tid pga skole eller andet og kan komme lidt for sent til træning...DET DER IKKE MÅ SKE er at løbere kommer for sent til office eller træning på is - fordi de falder i hyggesnak i omklædningsrum eller andet, det er heller ikke acceptabelt, at løberne ikke kan "skynde" sig de dage, der kun er 5-10 min. mellem ballet/is eller office. Vi er klar over det er presset ind imellem - men kære løbere - så må I gøre tingene en smule hurtigere!

De bedste ønsker om en dejlig jul ønskes fra bestyrelse til løbere, forældre og trænere.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post69