RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

RSIKCAMP UGE 32

CampsPosted by Heidi Sauer 07 Jun, 2013 09:43
Kære alle RSIK deltagere på camp uge 32

Så er programmet klart.


Klubrummet bliver løbernes relax-rum mellem træningerne, så medbring gerne spil, dvdfilm etc. Deltagerne er ikke "under opsyn" hele tiden, der vil være voksne ind i mellem og trænerne har KUN ansvar for deltagerne under træningen. Der vil være isvand, saft, kiks til de små pauser i løbet af dagen - læs om frokost længere nede i mailen. VIGTIGT - HUSK alle løbere, din mor er der ikke så alle rydder op efter sig selv om det er mad, spil etc.

Trænere på campen: Michael Tyllesen, Susanne Hedegaard Andersen, Sara Azoulay, Anna Tea Thomsen. Ursula fra GSF vil varetage off-ice træningen.


Vedhæftet er selve træningsplanen incl. officetider, trænerpåsætning og frokosttider for de enkelte hold.

Der bliver serveret varm frokost alle dage, det er inklusiv i den opgivne pris til jer

HJÆLP Vi har brug for hjælp til at servere frokosten (maden skal ikke laves, vi har bestilt den "udefra" og den kommer færdig til at servere) og hjælp med at få vasket- og ryddet op. Vi har fordelt det således, at RSIK tager 2 dage (man/ons), GSF tager 2 dage (tir/tor) og HI tager 1 dag (fre). Er der RSIK forældre, der har tid, lyst og lejlighed til at byde ind og hjælpe til mandag og onsdag i uge 32 med frokosten?

Deltagerne kommer fra RSIK, TSK, GSF og HI.

Betaling: Indbetal venligst campfee (inkl. frokost) 1.025 kr. til denne konto (Bemærk IKKE kontingentkontoen): reg nr:5329 konto: 312389. SENEST d. 20. juli, hvis beløbet ikke er betalt til denne dato, mister man sin plads. Vi har løbere på venteliste. Angiv "NAVN" og derefter "CAMP" - når I indbetaler.

GOD SOMMER TIL ALLE

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post65