RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Oktoberkonkurrence og lidt om sæsonstart

OktoberkonkurrencenPosted by Heidi Sauer 29 Oct, 2012 14:44

Medaljer og flotte resultater til RSIK Kunstskøjteafd.

(artikel sendt til Rødovre Lokalavis, se artiklen her: http://www.rnn.dk/node/6173)

Sæsonen er skudt godt i gang for RSIKs kunstskøjteafd. med flotte og opløftende resultater fra de to seneste konkurrencer HSK Cup afholdt 5.-7. okt samt i Oktoberkonkurrencen som blev afholdt i den forgangne weekend 27.-28. okt. i Gentofte.

Til HSK Cup gik Anne-Sophie Kanlund hen og vandt sin række, Deb K. Meget imponerende da det var Anne-Sophis første konkurrence. Line Carlsen løb et super kort program hjem til en 3. plads, som hun fastholdt efter det lange program og en dermed bronzemedalje. Der var spirende andre gode tendenser og resultater, som så i denne weekend i Gentofte til Oktoberkonkurrencen blomstrede.

Emil Eilertsen vandt guld i Debs K rækken for drenge (sølv til HSK Cup), Siri Pataro vandt sølv i Springs M rækken og Nicole Oler Bech vandt sølv i Debs K rækken. Der var flere flotte resultater lige udenfor podiepladserne. I det samlet billede viste løberne vilje og gejst med god opbakning til hinanden. Det resulterede i at RSIK kom på en 3. plads i Team Spirit Konkurrencen, hvor holdånd og opbakning er de vigtigste kritier.

Det er en fornøjelse at se den udvikling og opblomstring fra så mange af vores løbere i denne sæson takket være et trænerteam, der har formået at udfordre lille som stor, mindre rutineret som meget erfarne løbere. Grundet omstændighederne har vi måtte ændre i struktur og målsætning i klubben. Vi har fået opbygget en rigtig stor og bred konkurrenceafd. Vi mener, det er altafgørende for løbernes interesse for sporten, at de får lov at komme til konkurrencer, stor ros til vores nye trænerteam for at dette allerede så tidligt i sæsonen er lykkes og samtidig har de formået at fastholde talentudviklingen hos vores eliteløbere.

Udover fokus på vores konkurrencehold, så har vi også arbejdet hårdt for at få flere medlemmer til vores skøjteskole (Funskateafd.) og det er lykkes rigtigt godt. Vi glæder os til at afholde Funskatekonkurrence i Rødovre d. 15.12.

Næste konkurrence for vores konkurrencehold er Sjællandsmesterskab/cup i Hørsholm d. 9.-11. november.

Resultater for vores 17 deltagere i Oktoberkonkurrencen.

Chick K, Keesha Buus nr 11.

Springs K, Anne Sophie Kanlund nr 7, Victoria Humlebæk-Jensen nr 9, Marie Louise Carlslund nr 12

Springs M, Siri Pataro nr 2, Alberte Greve nr 10

Debs K: Nicole Oler Bech nr 2, Ida Dixon nr 5, Katharina Baumgarten nr 10

Debs K, Dreng: Emil Eilertsen nr 1.

Debs M: Caroline Sauer Eilsø nr 9

Novice K: Ida Greve nr 4, Christine Salaounis nr 9, Josephine Boyer nr 8

Novice M: Amalie Dam Møller nr 6

Junior K 2: Silke Eilertsen nr 9, Veronica Humlebæk Jensen nr 4.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post28

Den kommende weekend, 27. - 28. oktober

OktoberkonkurrencenPosted by Mette Dam Møller 24 Oct, 2012 15:14

Der er i denne weekend d. 27 og 28. okt Oktoberkonkurrence i Gentofte, hvor vi har 19 løbere tilmeldt, derfor skruer vi ned for træningen i weekenden og tilgodeser de hold, der ikke skal til konkurrence plus at få lavet programmer til de sidste der mangler.

Hvis der er behov for at få løbet sit program dagen inden selve konkurrencen, er der mulighed efter aftale med ens træner, at selvtræne sit program. Fredag i isdansetimerne, lørdag mellem kl. 8.00-10.45 - jeg pointerer at det er gennemløb af program og det er uden træner. Men tal med træner om det er en god idé.

Fredag

normal, isdanserne. (Line C kan selvtræne her)

Lørdag:

Hal 1: 8.00-9.30 Træner hold 5 med Fie (Jasmin kun 1 pas, så programtræning i hal 2)

Hal 1: 9.30-10.00, forsætter i hal 2 10.00-1045 træner hold 4 + Rafael, Ida L (og hvis jeg har glemt andre, der ikke skal til konkurrence fra hold 2, 3, 4)

Hal 2: 8.00-8.45 Ksenia Programtræning med Anna

Hal 2: 8:45-9.30 Jasmin Programtræning med Anna

Hal 2: 9.30-10.45 (mulig mere programtræning med Anna for Jasmin & Ksenia - aftales med Anna)

Søndag

isdanserne træner - men hvem og hvordan aftales med David, da det afhænger af, hvornår de løber solo i weekenden.

Træning aflyst for alle andre hold.

Brad er til konkurrence søndag og noget af lørdagen

Sara er til konkurrence lørdag

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post26

Loppemarked

OktoberkonkurrencenPosted by Heidi Sauer 23 Oct, 2012 09:22
Kære Klubber   Orientering til jeres løbere, der kommer til Oktoberkonkurrence-   "Skøjte - loppen".   I forbindelse med GKF's oktoberkonkurrence i Gentofte Skøjtehal, vil vi afholde et loppemarked for brugt skøjtetøj, skøjter, klinger og hvad du ellers har, der er for godt til at blive smidt ud.    Sted: Gentofte Skøjtehal Dato: Søndag d. 28. oktober Kl.: 10.00 - 13.00   Der bliver opstillet nogle borde op som du kan anvende til dine medbragte skøjteting. Vi glæder os til et par hyggelige loppetimer.   Hilsen Skøjte - loppen Mogens Muff  

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post25

Tidsplan oktoberkonkurrencen

OktoberkonkurrencenPosted by Heidi Sauer 17 Oct, 2012 16:54
Så er tidsplanen og deltagerlisten klar til Oktoberkonkurrencen.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post18