RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Billeder fra HSK Cup

HSK CupPosted by Mette Dam Møller 22 Oct, 2012 20:44
PhotoCare i Hvidovre tog billeder under HSK Cup'en den 5. - 7. oktober 2012 i Hvidovre.

Billederne kan ses på dette link:

http://hvidovre.photocare.dk/galleri/1341/

Det er desværre ikke alle løbere, der er billeder af. Ønsker man at bestille billeder, skal man selv tage kontakt til PhotoCare

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post24

Se Line Carlsen fra HSK Cup

HSK CupPosted by Heidi Sauer 10 Oct, 2012 12:43

Her er lidt oplevelser fra den netop afsluttede HSK Cup, se bl.a Line Carlsen flotte lange program, der sikrede hende en bronze medalje. Der er også billeder fra præmieoverrækkelsen.

http://www.youtube.com/user/sjakob52

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post16

HSK Cup

HSK CupPosted by Heidi Sauer 07 Oct, 2012 20:03
Hold da op for en weekend....

I dejligt selskab med løbere og forældre til HSK Cup. Der var stemning og fest med god og hujende opbakning til alle vores løbere. Spændende weekend med mange debutanter i de forskellige rækker, forældre (og ikke kun til debutanterne) mere nervøse end løberne. Alle klarede det rigtigt flot ikke mindst Anne Sophie Kanlund, der i sin første konkurrence løb afsted med en guldmedalje i Springs K rækken. FLOT, stort tillykke.

Line Carlsen der konkurrerer i Junior M rækken løb lørdag morgen kort program og endte der på en meget flot 3. plads og imponerede ved at fastholde den 3. plads efter det lange program søndag. GODT gået Line og stort tillykke.

Sidste podieplads gik til Emil Eilertersen der stillede op i Debs K rækken og "skød" sig i bedste Clint Eastwood stil vejen til en sølvmedalje. SEJT Emil, tillykke

En utrættelig, energisk og glad træner, der udtrykte stor tilfredshed med alle løbere. Vi kan kun herfra gengælde tilfredsheden med en træner og et trænerteam, der har nået at gøre så mange løbere klar til konkurrence på kort tid og med stor kvalitet.

Samlet set med 14 deltagere en forrygende god præstation af alle og en 6. plads i den samlede klubkonkurrence.

Alle resultater og placeringer findes på DSUs hjemmeside, Find Det sker, Konkurrencer og så HSK Cup.

  • Comments(1)//blog.rsik-kunst.dk/#post9

Lodtrækning HSK

HSK CupPosted by Heidi Sauer 05 Oct, 2012 10:51
Til Info Så er der gået ged i lodtrækningen til HSK cup og deltagerlisten var lagt på som startrækkefølgen. De arbejder på rette fejlen. Hold øje med deres hjemmeside for den rigtige rækkefølge.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post7