RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Ekstraordinært Repræsentantsskabsmøde DSU

DSUPosted by Heidi Sauer 06 Mar, 2013 11:00
Kære alle

Der har gennem det sidste stykke tid være uro og samarbejdsvanskeligheder i DSUs bestyrelse, det har affødt uro i klubberne og deres bestyrelser. Vi føler der har manglet kommunikation og information, positivt har det sat gang i nogle processer klubberne imellem og RSIK har deltaget først i 2 dialogmøder i Øst og i et samlet Vest/Øst klubber og DSU. Mødernes formål var bl.a at finde tiltag for at få mere styr på en skrantende økonomi i DSU, hvordan kommer vi videre med vores sport, rekruttering/fastholdelse af medlemmer, fremtidens DSU.

Resultatet af det fælles dialogmøde i Odense var desværre ret nedslående - og resulterede i, at vi klubber bad DSUs bestyrelse beslutte om de ville og kunne arbejde sammen. Efterfølgende har bestyrelsen valgt at indkalde til et ekstraordinært repræsentantsskabsmøde d. 17.3 også i Odense.

Vi kender endnu ikke kandidaterne, der stiller op - men Kunstens arbejdsbestyrelse vil på vores møde mandag 11.3 tale sammen og fælles beslutte hvor og hvordan vi placerer vores stemmer. Vi vil stemme for det vi mener bedst muligt gavner, udvikler og tilgodeser vores sport.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post58

DSU Jubilæumsshow

DSUPosted by Heidi Sauer 28 Nov, 2012 13:16

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kom vi også i "den rigtige avis" og ikke "kun" netudgaven :-)!

Jeg har til lokalavisen sendt DSUs pressemeddelse omkring jubilæumsshowet samt billeder af vores medvirkende isdansepar - se hele artiklen her!

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post37

DSU Tekniker og video-operatøruddannelse

DSUPosted by Heidi Sauer 08 Oct, 2012 10:09

Opfordring og invitation fra DSU!

Kære klubber

Vi starter nu en ny omgang tekniker og video-operatøruddannelse i forbindelse med JFM/JFC i Odense og SM/SC i Hørsholm. Læs mere i den vedhæftede invitation.

Vi håber meget, I vil gøre en STOR indsats for at finde personer ude i jeres klub, der måtte have lyst til være med i det tekniske panel. Vi har brug for flere personer på tekniker og video-operatørposten, da vi på landsplan p.t. har 6 personer, der må trække et stort læs til vores konkurrencer.

Vi er alle afhængige af hinanden i panelet; fra dommere til specialister og øvrige hjælpefunktioner, men en betingelse for, at vi overhovedet kan komme i gang med en bedømmelse af vores løbere er, at der er nogen, der kommer og stiller systemet op og sørger for, at det fungerer optimalt under konkurrencerne.

Vi søger personer, der har gode IT-evner – man må gerne være en “IT-nørd” (det er blot en ekstra kvalifikation!). Desuden skal man være fortrolig med et video-kamera, resten kan læres, hvis interessen er der. Som uddannet tekniker skal man comitte sig til at deltage i minimum 1 DSU-konkurrence pr. sæson.

Vi håber at få mange tilmeldinger

Mange hilsenerp.v.a. TP-gruppen/TUBirgitte Kjær

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post10