RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Juleafslutning

ForældreforeningenPosted by Heidi Sauer 17 Dec, 2012 09:31

Juleafslutning RSIK

Søndag d. 16.12 blev der afholdt juleafslutning i Rødovre for alle løbere og deres familier. 93 havde tilmeldt sig arrangementet, som startede ud med et fint, flot og hyggeligt show præsenteret af løbere fra vores konkurrencehold 1, 2, 3 og isdansere. Vores trænere har på ”ingen tid” fået sat et imponerende show sammen, tak for det og til Michael Tyllesen, som også igen i år havde lavet et nummer til vores løbere, der går på Valhøj Skole Idrætslinie. Fint at se eller gense de nykårede Danske Mestre i isdans, Kamille og Linus fine program.

Der ligger et par videoer fra showet på vores Facebook side rsik-kunst – hvis du ikke fik set det i går.

Efter showet blev juletræet båret ind på isen og der var fri juleis til alle løbere.

Imens havde forældreforeningen og ikke mindst deres ”mænner” stået for en lækker brunch buffet til alle. Super god idé som erstatter de traditionelle æbleskiver smiley

Formanden bød velkommen og uddelte julegaver til alle vores trænere. Løberne fik lov at håbe hurra for deres fantastiske forældre.

Ingen juleafslutning uden ståbanko, der var kamp til stregen om alle gaver. Tak til alle sponsorer (Kim & Marianne, Peter & Diana) for de meget flotte og fine gaver – Brads dreng blev ovenud begejstret for de 5 fribilletter til en FCK kamp smiley.

Tak til alle for en endnu en hyggelig dag i RSIK regi – Jeg synes vi har en fantastisk klub!

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post45

Fællesspisning

ForældreforeningenPosted by Heidi Sauer 30 Nov, 2012 20:12
Tak til Forældreforeningen for et super hyggeligt arrangement fredag d. 30.11, hvor alle løbere i klubben var inviteret til sjov og hygge på isen samt efterfølgende fællesspisning og kagekonkurrence.

Alle havde medbragt en ret til den fælles buffet og 55 voksne og børn fik dejlig mad lige fra risengrød, lasagne og meget andet til flotte kager kreeret af Emily og Veronica. Der måtte en lodtrækning til mellem de flotte kager, da det var umuligt at kåre en vinder.

Hygge og snak på tværs af holdene og forældrene imellem.

Godt arrangement og fint initiativ fra forældreforeningen.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post40

Invitation til Juleafslutning

ForældreforeningenPosted by Heidi Sauer 22 Nov, 2012 15:00

Juleafslutning for alle klubbens løbere!

Her er invitation til juleafslutningen.

Se i invitationen hvordan I tilmelder jer.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post36