RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

Program RSIK Camp uge 32 2015

CampsPosted by Heidi Sauer 04 Jun, 2015 14:17

Kære alle deltagere

Så er programmet til RSIK Camp i uge 32 klart

Generel info

Klubrummet bliver løbernes relax-rum mellem træningerne, så medbring gerne spil, dvdfilm etc. Deltagerne er ikke "under opsyn" hele tiden, der vil være voksne ind i mellem og trænerne har KUN ansvar for deltagerne under træningen, hvis dit barn ikke kan "klare sig selv/tage vare på sig selv", så er det påkrævet, at du som forælder er til stede. Der vil være isvand, saft, kiks til de små pauser i løbet af dagen - læs om frokost længere nede i mailen. VIGTIGT - HUSK alle løbere, din mor er der ikke så alle rydder op efter sig selv om det er mad, spil etc.

Frokost

Vi har besluttet at IKKE servere mad denne gang, vi synes simpelthen maden er for skidt til de priser, vi skal holde det nede på. SÅ alle løbere skal have madpakke, frugt evt snack med til hele dagen. Der vil være kiks, knækbrød og saft/vand i løbet af dagen. Vi har køleskab i vores køkken på 1. sal.

Office foregår i Rødovre Hallen(der er gennemgang fra Skøjtehallens foyer

Vedhæftet er selve træningsplanen og holdinddeling samt officetider, trænerpåsætning og frokosttider for de enkelte hold.

Deltagerne kommer fra RSIK, TSK, GSF.

Betaling: Indbetal venligst campfee 1.000 for hold 1-3 samt isdans, 750 for funskate/free kr. til denne konto : reg. 5329 konto. 0302340. SENEST d. 1. juli, hvis beløbet ikke er betalt til denne dato, mister man sin plads. Vi har løbere på venteliste. Angiv "NAVN" og derefter "CAMP" - når I indbetaler.

De af jer der ikke deltager alle dage bedes indbetale: 200 kr.(hold 1-3) og 150 kr (fs/free) pr. dag I deltager!

Tilskud fra forældreforeningen

Forældreforeningen har besluttet at give et tilskud til alle deltagere fra RSIK på campen, normalprisen er 1.500 kr for hold 1-3, isdans og 1.000 kr for fs/free og den pris deltagere fra andre klubber betaler.

Isdans/solo

Lucie har meddelt, at der ikke både skal danses isdans og løbes solo på campen, 3 pas + office er rigeligt, så går ud fra Rafael/Adelia vælger at tage alle pas på isdans. Det samme gælder Linus alt efter hvordan situationen ser ud til aug.

GOD SOMMER TIL ALLE  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post85

RSIKCAMP UGE 32

CampsPosted by Heidi Sauer 07 Jun, 2013 09:43
Kære alle RSIK deltagere på camp uge 32

Så er programmet klart.


Klubrummet bliver løbernes relax-rum mellem træningerne, så medbring gerne spil, dvdfilm etc. Deltagerne er ikke "under opsyn" hele tiden, der vil være voksne ind i mellem og trænerne har KUN ansvar for deltagerne under træningen. Der vil være isvand, saft, kiks til de små pauser i løbet af dagen - læs om frokost længere nede i mailen. VIGTIGT - HUSK alle løbere, din mor er der ikke så alle rydder op efter sig selv om det er mad, spil etc.

Trænere på campen: Michael Tyllesen, Susanne Hedegaard Andersen, Sara Azoulay, Anna Tea Thomsen. Ursula fra GSF vil varetage off-ice træningen.


Vedhæftet er selve træningsplanen incl. officetider, trænerpåsætning og frokosttider for de enkelte hold.

Der bliver serveret varm frokost alle dage, det er inklusiv i den opgivne pris til jer

HJÆLP Vi har brug for hjælp til at servere frokosten (maden skal ikke laves, vi har bestilt den "udefra" og den kommer færdig til at servere) og hjælp med at få vasket- og ryddet op. Vi har fordelt det således, at RSIK tager 2 dage (man/ons), GSF tager 2 dage (tir/tor) og HI tager 1 dag (fre). Er der RSIK forældre, der har tid, lyst og lejlighed til at byde ind og hjælpe til mandag og onsdag i uge 32 med frokosten?

Deltagerne kommer fra RSIK, TSK, GSF og HI.

Betaling: Indbetal venligst campfee (inkl. frokost) 1.025 kr. til denne konto (Bemærk IKKE kontingentkontoen): reg nr:5329 konto: 312389. SENEST d. 20. juli, hvis beløbet ikke er betalt til denne dato, mister man sin plads. Vi har løbere på venteliste. Angiv "NAVN" og derefter "CAMP" - når I indbetaler.

GOD SOMMER TIL ALLE

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post65

RSIK Camp uge 32

CampsPosted by Heidi Sauer 22 Apr, 2013 13:28
SIDSTE FRIST

Der er pt 20 løbere, der har meldt sig på Camp i uge 32. SIDSTE frist for at være sikker på at få en plads er mandag d. 22.4........tilmelding kun på mail til formand@rsik-kunst.dk. Campen er for vores konkurrenceløbere. Se udsendt mail til alle.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post63

RSIK Camp uge 32

CampsPosted by Heidi Sauer 17 Apr, 2013 15:02
Kære Alle

Hold 1, 2, 3, 4, 5 og muligvis isdans (det tager vi først endelig stilling til, når vi har trænere i hus)


Vi har i bestyrelsen besluttet, at vi gerne igen i år vil afholde RSIK camp i uge 32.

Tiden er mandag-fredag mellem kl. 8-16.

Der udbydes 2-3 pas om dagen + office.

Prisen kommer til at ligge mellem 800-1000 kr.

Det er de oplysninger, vi kan give jer lige nu og her. Vi ønsker selvfølgelig at udbyde tilbuddet om deltagelse til vores egne løbere først - men kan vi ikke "fylde" campen op, vil vi gerne udbyde den til vores "træningssamarbejdsklubber" og de har selvfølgelig inden vi går i gang med planlægning af campen brug for at vide antal rådepladser.


DERFOR vil jeg bede jer melde retur til mig - KUN på mail - om I ønsker at deltage på denne camp senest d. 22. april (hvis I ikke har meldt retur der, kan vi ikke garantere jer en plads). Selve programmet og mere info om campen udarbejdes først, når vi har alle tilmeldinger og alle trænere i hus - forhåbentlig i løbet af maj/juni måned.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post59

Camp Videndeling

CampsPosted by Heidi Sauer 04 Jan, 2013 15:40
Dette indlæg kan bruges til at kommentere, komme med input, stille spørgsmål og besvare beregnet for ALLE omkring Sommercamps.

Så har du gode råd, gode steder, spørgsmål etc - så stil dem her og lad os videndele med hinanden.

Heidi

  • Comments(1)//blog.rsik-kunst.dk/#post48