RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

SC/SM

SM/SCPosted by Heidi Sauer 12 Nov, 2012 09:47

SM/SC
Tak til alle løbere, trænere og "utrættelige forældre", der var med til at gøre denne weekend til endnu en god og hyggelig en af slagen i Hørsholm Skøjtehal under SC/SM. RSIK stillede med et rekordstort antal løbere 21 var tilmeldt og det er rigtigt dejligt, at vi er repræsenteret med så mange løbere og flere i mange af rækkerne.

Der var nerver på højkant, hos nogle lidt mere end hos andre. Vi skal vist til at udstyre vores trænere med små (bræk)poser i trænerboksen *smil* - men på trods af nerver, så klarede Christine Salaounis en flot 4. plads i hendes kun anden konkurrence i Novice K rækken, flot flot. Anne Sophie Kanlund fandt igen det høje skøjteniveau frem og kom på en flot 3. plads i Springs K rækken, skarpt fulgt af Victoria Humlebæk Jensen, der har fået styr på sin aksel og landede på en flot 5. plads. Veronica Humlebæk Jensen havde lidt "hun havde lyst til at få sat på plads" i forhold til sidste konkurrence. Det gjorde hun så overbevisende, at hun vandt sin række, Junior K2 rækken og endda med 5 point ned til 2. pladsen, sådan Veronica. Vi så for første gang i år vores isdansepar Silke Eilertsen og Rafael Musil i aktion til et skønt potpourri af Beatles, de løb afsted med guldmedaljen ligesom både Emil Eilertsen (som også har styr på sin aksel nu *smil*) og Rafael Musil i deres respektive rækker men i disse 3 rækker desværre uden ”den store konkurrence”.

Alberte Greve havde ”kniven for struben” i går, hvad angik en plads til DM, men hun gik flot til opgaven og fik en 9. plads, der mere en rigeligt kvalificerede hende til DM i næste måned, den anden løber i Springs M rækken Siri Pataro skøjtede sig igennem weekenden med et muligt brud på hælen og sidder derhjemme med foden i gips – skøjtepiger er de sejeste piger, jeg kender. Vores seneste udklækkede Mesterskabsløbere Caroline Eilsø og Amalie Dam Møller klarede sig flot igennem weekendens konkurrencer, de har begge vist en god indstilling og den rette portion vilje til at klare sig igennem uden på nogen måde at falde igennem de svære rækker, de nu stiller op i.

Cubs K, Keesha Buus nr. 10
Springs K, Marie Louise Carlslund nr. 15, Ida Lindhardtsen nr. 13 , Victoria Humlebæk Jensen nr. 5, Anne Sophie Kanlund nr. 3

Springs M, Siri Pataro nr 7, Alberte Greve nr 9
Deb K, Herre Emil Eilertsen nr 1
Deb K, Ida Dixon nr. 7, Ksenia Aristorff nr. 8, Nicole Oler Bech nr. 9, Katharina Baumgarten nr. 11
Deb M, Caroline Eilsø nr 9
Novice K Christine Salaounis nr. 4, Ida Greve nr. 7, Josephine Boyer nr. 12
Novice M Amalie Dam Møller nr. 7
Junior K2, Veronica Humlebæk Jensen nr 1, Silke Eilertsen nr. 7
Junior K2, herre Rafael Musil nr 1
Junior M, Line Carlsen nr 7
Isdans, junior Silke Eilertsen og Rafael Musil nr 1.


  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post33

Tilmelding SC/SM

SM/SCPosted by Heidi Sauer 12 Oct, 2012 08:46
HUSK sidste frist for tilmelding til SC/SM er i morgen d. 13.10 via Danskateportalen.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post17