RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

DM Aalborg

DMPosted by Heidi Sauer 12 Dec, 2012 15:36

DM Aalborg

Nu her et par dage efter hjemkomst fra Nordjylland er det tid til at fælde et par ord og tanker fra en oplevelsesrig og indtryksfuld weekend.

DM til RSIK i isdans – ikke at det var overraskende *smiler*, men det var en fornøjelse at se Kamille & Linus (Kalinus) give den max gas ikke mindst i deres Addams Family nummer. I er super seje og så godt ud med medajlen om halsen. Det bliver en fornøjelse at få lov til at følge jer fremover.

Siri og Alberte i Springs rækken. Alberte løb sit bedste i år og fik hele hallen med, med sit smittende storsmil hele programmet igennem, da alt bare lykkes – selv dommerpanelet sad med det største smil på. Caroline sagde til mig….Arghhh mor sidder du og tuder – men ja, der blev fældet en del tårer i løbet af weekenden, både af glæde over at se Alberte….fascination over at se Anita Madsen og Justus Strid, vildt imponerende…og delte skuffelse med de, hvis drømme brast over mislykkede løb. At Siri tog så flot, at hun efter et super løb lå på første pladsen og holdt podiepladsen lige indtil sidste gruppe gik på isen – tager jeg hatten af for. Din 4. plads er imponerende, men endnu mere din tilgang til tingene.

Caroline i Debs rækken. Efter en del fradrag for næsten alt i det korte program fredag, tog hun revanche og løb sit års bedste lange program lørdag. Level 3 i piroutte og level1 i trinserie. Landede 2F i begge programmer og har vist en stabil fremgang gennem hele sæsonen. Hun forbedrede sin 15. plads efter det korte med 3 pladser og endte på en flot 12. plads.

Amalie i Novice rækken. Efter skader og sygdom helt op til DM – er det ”ærgeligt” at tænke på, hvad det kunne være blevet til med en helt frisk og skadesfri Amalie. Hun løb et flot både kort og langt program. Flot entré til dit første DM og sejt du trodsede både skader og sygdom.

Line i Junior rækken. Line landede alt til træning og igen til opvarmning. Leverede de sejeste 2Aksler og alligevel holdt ”nerverne” ikke helt i selve programmet. En lille dreng fra SKK er ”fan” af Line og synes hun laver verdens flotteste 2Aksler – og DET GØR DU LINE! Du er fantastisk yndefuld og elegant på isen og selvom ikke alt lykkedes i programmerne, så er det så lidt der mangler. Vi ved jo alle du kan….:-).

Tak til alle løbere, trænere og forældre for en super hyggelig weekend i det "kolde nord" og tak til al support fra "Hovedlandet" under konkurrencen.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post43

Praktisk info fra Aalborg

DMPosted by Heidi Sauer 01 Nov, 2012 09:26

Her er lidt praktisk info fra Aalborg, som afholder DM d. 6.-9. dec.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post29