RSIK-kunst Blog

RSIK-kunst Blog

Om RSIK-kunst

Denne blog er tænkt som talerør mellem medlemmer og tilknyttede personer, herunder forældre, trænere, bestyrelse og andre interesserede af Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs Kunstløbsafdeling.

RSIK skal afholde SM/SC

KonkurrencerPosted by Heidi Sauer 22 Apr, 2013 13:27
RSIK skal afholde SC/SM;).....vi har budt ind på at få lov at afholde denne DSU konkurrence og fik den. Det bliver sjovt, udfordrende og spændende at RSIK efter lang pause, igen skal afholde en stor konkurrence. Det vil være skønt hvis I allerede nu forældre som løbere sætter et X nu i kalenderen da vi får brug for al den frivillige hjælp vi kan få til at afvikle konkurrencen. Det bliver en SUPER RSIK weekend. 8.-10. November.

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post62

Når I skal til konkurrence

KonkurrencerPosted by Heidi Sauer 05 Oct, 2012 13:28

Mange af vores løbere på konkurrenceholdet skal til deres første konkurrence her i weekenden. For at klæde jer lidt på, får I her lidt "vejl. regler". Er I i tvivl om noget, så SPØRG - ring eller mail. Vi ønsker kun, at oplevelsen bliver den bedste.

1. Det er vigtigt, at løberen lige selv tjekker programmusikkens længde svarer overens med pågældende rækkes krav om længde. (igang med stopuret). Er I i tvivl om krav til længde, spørg i klubben.

2. Det er løberens ansvar at have musikken med til konkurrence i 2 eksemplarer.

3. Det er løberens ansvar at aflevere musikken ude til konkurrencen og huske at få dem med hjem igen.

4. Det er løberens eget ansvar at kende det 20. min opvarmningsprogram Brad har lavet. Da alt efter rækkefølgen til konkurrencen en del af opvarmningen kan være selvstændig. (Brad har alle løbere).

5. Mødetid er ca 2 t. før egen opvarmningsgruppe går i gang. Aftal evt. med træner. Det er dog løberens eget ansvar at holde sig opdateret på tidsændringer, som meget ofte forekommer både de rykker tiden frem og tilbage. Vær evt i sms kontakt med andre løbere, forældre, der er ude til konkurrencen.

HELD OG LYKKE TIL ALLE LØBERE....GIV DEN GAS smiley

  • Comments(0)//blog.rsik-kunst.dk/#post8